Thuis

Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

China Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. certificaten
China Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. certificaten
Snelle levering! Grote Prijs van de Agent van het Kiezelzuurmatwerk!

—— Richard Khoo

De grote Producten, en de verkoper zijn actief in het helpen van me, danken.

—— John Kine

Ontving de producten. Alle producten zijn in goede verpakking!

—— Eugene Marais

Goede Qulity en stabiele Inkjet-deklaag voor gegoten met een laag bedekt document! Het bedrijf kon de beste tecinical oplossing voor van ons aanbieden. Hartelijk dank!

—— Puneet

Het Matwerkagent van het goede Kwaliteitskiezelzuur voor Leerdeklaag! De puntprestaties gelijkend op TS100.

—— Mahmut

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4
Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd. Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.
Kantoor Kantoor 2 Vergadering Traning

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Importeur
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SKYHIL, SKYSIL, SKYIMG
Aantal werknemers : >200
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 70% - 80%

 

Het Lood van de Quanxutechnologie door een beheersteam met meer dan 20 jaar van ervaring in de chemische industrie, kwam in onderneming in 1995 om de binnenlandse en internationale markten voor specialiteitchemische producten te dienen. Het bedrijf heeft onafhankelijk verscheidene reeksproducten met inbegrip van de Agent van het Kiezelzuurmatwerk, Matte Verharder, Fumed Kiezelzuur, Zinkstearate en de fotodocument van kleureninkjet deklaag enz. onderzocht, ontwikkeld en vervaardigd.

 

BEDRIJFmotto

  • Ontwikkelt al waaier synthetisch kiezelzuur en het is derivaten
  • Hang voortreffelijkheid in producten en de diensten aan
  • Betrouwbaar aan partner
  • Internationale aanvaardbare kwaliteitsproducten
  • Strategie: uitvoerend blauwe oceaanstrategie en stijg op het volgende niveau.

 

VISIE

  • Het doel van de Quanxutechnologie de belangrijke grondstof en de technische oplossingsleverancier te worden tot de chemische industrie.

 

OPDRACHT

  • Verstrek bijdrage tot zowel bedrijfs als niet-zakenmilieu's:
  • Mensen: Ben een werkplaats waar de mensen en hun kennis uitbreiden door dagelijks werkactiviteiten kunnen vernieuwen.
  • Portefeuille: Brengend de breedste waaier van Synthetisch Kiezelzuur dat China kan aanbieden.
  • Wereld: Werk met bewaarders samen me op groene productieprocessen concentreren om milieu-effecten te verminderen.

 

Inleiding

 

Onze reputatie als zeer belangrijke nationale leverancier wordt gebouwd op de stichting van kwaliteit en integriteit. Het bedrijf heeft onafhankelijk verscheidene reeksproducten met inbegrip van de Agent van het Kiezelzuurmatwerk, Matte Verharder, Fumed Kiezelzuur, Zinkstearate en Alumina onderzocht, ontwikkeld en vervaardigd.

 

Onze productontwikkeling wordt geleid door nauwkeurige marktanalyse. Wij hebben opeenvolgend R&D-Centra van Matwerkagent, Fumed Kiezelzuur, Zinkstearate, Matte Verharder gevestigd, en de onderzoekscentra van Alumina.Application werden Ook gecreeerd voor media zoals verven, inkt, textiel, leer en nieuwe energiematerialen. Deze Moderne faciliteiten vormen de eigenlijke kern van ons ontwikkelingssysteem en door een professionele werkgroep van technisch personeel bemand. Hun bijdragen hebben milieuvriendelijke producten zoals de lage UV het matwerkagent van de olieabsorptie, een samenstelling opgebracht die specifiek werd ontworpen om de VOC emissie van verven te minimaliseren. Deze Producten zijn de bouwstenen van milieuvriendelijke alternatieve engry oplossingen. Hun capaciteit om leer te beschermen en de corrosie van metalen te verhinderen maakt tot hen idee voor vloerdeklaag, glasverf, en het maken van woodenware.

 

De Quanxutechnologie is er stellig van overtuigd dat de technologische vordering de voorloper voor marktprestaties is. Wij hebben belangrijke distributiecentra in één plaats overzee en 3 binnenlandse gebieden gevestigd.

 

De productkwaliteit is altijd bij zeer hoogste van onze prioriteiten geweest. In de loop van de jaren, hebben wij een aantal geavanceerde testende instuments verbeterde kwaliteitscontrole en inspectie ingevoerd. Quanxu werkt in strikte aanhankelijkheid met alle relevante veilig normen. Onze de uitvoerproducten worden goedgekeurd door internationale erkende normen zoals SGS en ROHS.

 

Een meer dan decennium van grondslag heeft ons toegestaan om markten overzee in gebieden met inbegrip van Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Southease-Azië, Afrika, Enz. te doordringen. Wij hebben behulpzame vennootschappen op lange termijn met internationale chemische mega-bedrijven zoals Valspar en AKZONOBEL gevestigd.

 

Door de aanhoudende groei en uitbreiding, Quanxu-streeft de Technologie een wereld-leidende leverancier van chemische materialen te worden ernaar. Met kwaliteit en integriteit, zullen wij een onderneming creëren die de test van tijd kan weerstaan!!

 
Contactgegevens
Guangzhou Quanxu Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Don

Tel.: 86-20-31062685

Fax: 86-20-31062685

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)